Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Chalet huren op Texel… waar een geslaagde vakantie begint!

Wilt u een chalet huren op Texel? Met onze gunstig gelegen, luxe vier- en vijfpersoonschalets kan uw vakantie op Texel eigenlijk niet meer stuk. Het strand en de duinen liggen slechts 600 meter verderop. En heeft u zin in een dagje dorpsplezier, dan wandelt u even naar De Koog! Onze chalets zijn allemaal huisdier- en rookvrij.

Geniet van een welverdiende vakantie op Texel
Bent u toe aan een verblijf vol ontspanning voor jong en oud? Een chalet huren op Texel is het begin van een heerlijke vakantie. Vanuit onze chalets op chaletpark Bregkoog kunt u lekker uitwaaien, zonnen, schelpen zoeken en genieten van de golven. Bovendien ligt het gezellige dorp De Koog op 600 meter afstand. Hier kunt u authentieke restaurantjes, leuke cafés en mooie winkeltjes afstruinen. Huurt u een chalet op Texel? Dan ligt uw vakantieplezier op een steenworp afstand!

Een chalet huren op Texel: wat kunt u verwachten?
Chaletpark Bregkoog is leuk voor het hele gezin. Zin in een potje voetbal? In de pannakooi kunnen sportieve kids én ouders gezellig een balletje trappen! Daarnaast is er een speelterrein waar kinderen zich eindeloos kunnen vermaken.

Wilt u ons chalet huren op Texel? Daar kleven enkele specifieke voordelen aan! Wij zetten ze voor u op een rij:

•    Luxe en ruimte
Onze splinternieuwe vijfpersoonschalets worden gekenmerkt door een luxe inrichting. Dat betekent dat u kunt genieten van een comfortabel en ruim vakantieverblijf.

•    Ideaal voor grote groepen
Een vakantie op Texel organiseren met twee gezinnen? Dat is zo lastig nog niet. Beide families kunnen bij ons een chalet huren op Texel om gezellig samen weg te gaan. Onze chalets staan 20 meter uit elkaar. Daardoor heeft u een eigen plekje waar u zich kunt terugtrekken, terwijl uw vakantiegezelschap heerlijk dichtbij is.

•    Vaatwasser in de chalets
Afwassen? Daar begint u niet aan! Een vakantie op Texel moet staan voor genieten. Daarom kunt u in onze chalets gebruikmaken van een handige vaatwasser.

•    Wasserette aanwezig in het park
Schone kleren in een handomdraai? Een chalet huren op Texel vergemakkelijkt uw huishoudelijke taken op vakantie. In het park is een wasserette met wasmachine en droger aanwezig. Deze kunt u tegen betaling gebruiken.

Bos- duin of strandsfeer: waar gaat uw voorkeur naar uit?
Een chalet huren op Texel biedt diverse praktische voordelen. Maar u wilt zich natuurlijk ook prettig voelen in uw vakantieverblijf. Om uw vakantie op Texel helemaal compleet te maken hebben we onze chalets verschillende thema’s en een authentieke sfeer gegeven. Hoe we dat hebben gedaan? Middels een specifieke aankleding met schilderijen, accessoires en behang. Zo komen de zilte zee en het fijne zand overal terug in ons strandchalet. En in ons boschalet voeren bomen en blaadjes de boventoon! In het duinchalet kun je slapen onder de vuurtoren en heerlijke duinen. Wilt u een chalet huren op Texel? Dan kunt u kiezen uit drie originele verblijfplekken die een vleugje authenticiteit toevoegen aan u vakantie!

Wilt u een chalet huren op Texel?
Uw vakantie op het prachtige waddeneiland Texel begint met het regelen van een goede verblijfplek. Wilt u een chalet huren op Texel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over de verhuurmogelijkheden.

Michael & Margo de Bont
+31(0)6 810 945 88
info@chalethurenoptexel.nl