Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Activiteiten Texel: haal het optimale uit uw verblijf

Wilt u tijdens uw vakantie iets ondernemen? Aan activiteiten op Texel geen gebrek. Maar u moet ze natuurlijk wel weten te vinden! Wij geven u graag enkele tips voor uw verblijf op Texel, zodat u een heerlijke vakantie kunt beleven.

Voorbereiding
Voordat u zich kunt bezighouden met activiteiten op Texel, moet u eerst op het eiland zien te komen. Dat doet u per boot. Controleer de boottijden en plan in wanneer u de overtocht gaat maken!

Om zeker te weten dat u niets mist tijdens uw verblijf op Texel kunt u de Texelagenda checken. Leuke evenementen vallen immers ook onder de categorie ‘activiteiten op Texel’!

Activiteiten Texel: lekker sportief
Vindt u het fijn om de nodige beweging te krijgen tijdens uw vakantie? Wij zetten een aantal sportieve activiteiten op Texel voor u op een rij!

•    Ontdek Texel vanuit de lucht! Alleen voor de echte durfal die het woord ‘hoogtevrees’ niet kent;
•    Verken het waddeneiland op de fiets. U kunt een fiets huren op een eigen fiets meenemen en een prachtige fietsroute op Texel uitstippelen;
•    Genieten van een adembenemend uitzicht? Op het uiterste puntje van het eiland staat de vuurtoren. Na een heerlijke klimtocht ziet u Texel
     van een andere kant;
•    Regen hoeft geen roet in het eten te gooien. Als het water met bakken uit de lucht komt, kunt u in het overdekte zwemparadijs heerlijk
     zwemmen;
•    Combineer verschillende activiteiten op Texel door een mooie wandelroute te lopen. Onderweg kunt u op diverse plekken een stop maken,
     bijvoorbeeld om de omgeving even in u op te nemen!

Activiteiten Texel: dichtbij de dieren
Of u nu met het hele gezin of met een groep volwassenen op vakantie gaat, het is altijd fantastisch om een stukje authentieke eilandfauna te zien. Bent u uw activiteiten op Texel volop aan het plannen? Dan mag een dagje tussen de dieren absoluut niet ontbreken!

•    Een verblijf op Texel is pas echt compleet als u een zeehond hebt gezien;
•    Zin in een typisch Texels uitstapje? Ga garnalen vissen op de Waddenzee;
•    Een fijne wandeling maken én zeerobben in het wild tegenkomen: dat kan alleen op Texel!
*    Ga mee op excursie en beleef Texel op zijn mooist; wadlopen op Texel.

Activiteiten Texel: wees creatief!
Een uitstapje om nooit meer te vergeten: ook dat kunt u tijdens uw vakantie organiseren. Maak uw activiteiten op Texel lekker origineel door uw creativiteit de vrije loop te laten.

•    Plan een gezellig uitje met de kinderen dat voor ieder wat wils biedt! Van kaarsen en zeep maken tot brood bakken: op
     Landgoed de Bonte Belevenis kan het hele gezin zich vermaken;
•    Het voedselbos van Texel om het vervolgens op te peuzelen: in het voedselbos is het mogelijk!

Activiteiten Texel: de inwendige mens
Eten en drinken: het moet gebeuren, maar het mag natuurlijk ook best lekker zijn. Maak uw activiteiten op Texel nog leuker door smakelijke hapjes en drankjes te nuttigen tijdens gezellige tussenstops.

•    Op het topje van het eiland lunchen of koffiedrinken: dat doet u in Strandpaviljoen Kaap Noord;
•    Heerlijk eten, een gezellige sfeer én een onbetaalbaar uitzicht: daarvoor ga je naar Paal 17;
*.   Een heerlijke juice, koffie of zelfgemaakt taartje eten? Dan bevelen wij de Juice Car in Den Burg aan;
•    Zin in een verfrissend ijsje in een bijzondere omgeving? IJsboerderij Labora is leuk voor de allerkleinsten, maar ook voor volwassenen;
•    Na een enerverend dagje is het tijd om te genieten van een heerlijk Texels biertje: dat maakt uw activiteiten op Texel pas écht compleet!

Chalet op Texel huren?
Na een dag vol activiteiten op Texel wilt u thuiskomen op een comfortabele plek. Wij verhuren vijf luxe chalets op Texel en een vakantiestudio voor twee personen..

Meer weten over de verhuurmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!