Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Chaletpark Bregkoog: informatie over uw chalet op Texel

Huurt u ons chalet op Texel, dan wilt u natuurlijk meer weten over de omgeving. Waar verblijft u precies? Waarop kunt u rekenen? Wat moet u zelf meenemen? Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over uw chaletpark op Texel!

Receptie: welkom!
Stel: u heeft ons chalet op Texel geboekt. Met uw koffers begeeft u zich naar het chaletpark. En dan? De receptie is uw eerste aanspreekpunt. Deze bevindt zich aan het begin van het chaletpark en is op specifieke tijden geopend. Hier kunt u de sleutel van uw chalet op Texel ophalen en inleveren, vragen stellen of een nieuwe gascilinder regelen.

Bedlinnen: een fijne nachtrust
Lekker slapen is een voorwaarde voor een fijne vakantie! In ons chalet op Texel kunt u wegdromen op comfortabele bedden. U hoeft enkel uw eigen bedlinnen mee te nemen. Mocht u dit onverhoopt vergeten zijn, dan kunt u bij de receptie bedlinnen huren tegen betaling.

Wasserette: gemak tijdens uw vakantie op Texel

Even een wasje draaien? Geen probleem! In uw chaletpark op Texel vindt u een wasserette naast de receptie. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van de wasmachines en -drogers die zich hier bevinden.

Toiletten & douchegelegenheid: praktische oplossingen
Afspoelen na een dagje strand? Dat kan in de douchecabines, die u in het gebouw van de wasserette vindt. Hier vindt u ook toiletten. Het gebruik van douches en toiletten is kosteloos.

Speelterrein en pannakooi: lekker ravotten
Viert u met het hele gezin vakantie in uw chalet op Texel? Kinderen van alle leeftijden kunnen zich prima vermaken op het speelterrein en in de pannakooi!

Internet: verbinding vanuit uw chalet op Texel
Een vakantie op Texel is heerlijk, maar u wilt natuurlijk in contact blijven met het vasteland én de rest van de wereld. Op het chaletpark is gratis wifi beschikbaar van KPN. Wij, als eigenaar, zijn niet verantwoordelijk voor de verbinding en kunnen u dan ook niet garanderen van de WIFI verbinding. Dit gebeurd via de palen van KPN op het park.

Afval: een opgeruimd verblijf
In uw chalet op Texel ontdoet u zich gemakkelijk van afval. Er zijn namelijk diverse afvalcontainers aanwezig.

Chalet op Texel huren?
Bent u enthousiast over Chaletpark Bregkoog en wilt u meer weten over de verhuurmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie!