Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Chaletpark Bregkoog: informatie over uw chalet op Texel

Huurt u ons chalet op Texel, dan wilt u natuurlijk meer weten over de omgeving. Waar verblijft u precies? Waarop kunt u rekenen? Wat moet u zelf meenemen? Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over uw chaletpark op Texel!

Receptie: welkom!
Stel: u heeft ons chalet op Texel geboekt. Met uw koffers begeeft u zich naar het chaletpark. En dan? De receptie is uw eerste aanspreekpunt. Deze bevindt zich aan het begin van het chaletpark en is op specifieke tijden geopend. Hier kunt u de sleutel van uw chalet op Texel ophalen en inleveren, vragen stellen of een nieuwe gascilinder regelen.

Bedlinnen: een fijne nachtrust
Lekker slapen is een voorwaarde voor een fijne vakantie! In ons chalet op Texel kunt u wegdromen op comfortabele bedden. U hoeft enkel uw eigen bedlinnen mee te nemen. Mocht u dit onverhoopt vergeten zijn, dan kunt u bij de receptie bedlinnen huren tegen betaling.

Wasserette: gemak tijdens uw vakantie op Texel

Even een wasje draaien? Geen probleem! In uw chaletpark op Texel vindt u een wasserette naast de receptie. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van de wasmachines en -drogers die zich hier bevinden.

Toiletten & douchegelegenheid: praktische oplossingen
Afspoelen na een dagje strand? Dat kan in de douchecabines, die u in het gebouw van de wasserette vindt. Hier vindt u ook toiletten. Het gebruik van douches en toiletten is kosteloos.

Speelterrein en pannakooi: lekker ravotten
Viert u met het hele gezin vakantie in uw chalet op Texel? Kinderen van alle leeftijden kunnen zich prima vermaken op het speelterrein en in de pannakooi!

Internet: verbinding vanuit uw chalet op Texel
Een vakantie op Texel is heerlijk, maar u wilt natuurlijk in contact blijven met het vasteland én de rest van de wereld. In het chaletpark is gratis wifi beschikbaar van KPN.

Afval: een opgeruimd verblijf
In uw chalet op Texel ontdoet u zich gemakkelijk van afval. Er zijn namelijk diverse afvalcontainers aanwezig.

Chalet op Texel huren?
Bent u enthousiast over Chaletpark Bregkoog en wilt u meer weten over de verhuurmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie!