Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Vakantie op Texel: genieten in een strandchalet

Een geslaagde vakantie op Texel begint in een comfortabel chalet. Kunt u geen genoeg krijgen van de heerlijke strandsfeer? Dan is ons strandchalet uw ideale verblijfplek!

Texel: mooie omgeving, heerlijk verblijf

Het waddeneiland Texel biedt adembenemende uitzichten, spannende wandeltochten en gezellige eetgelegenheden. Bent u van plan om een aanzienlijk deel van uw vakantie op Texel in de buurt van de zee door te brengen? En wilt u dat fijne strandgevoel in de avond mee naar ‘huis’ nemen? In ons strandchalet waant u zich dag en nacht in een mooie strandomgeving!

Overal zee en strand
Hoe hebben wij de strandsfeer van buiten naar binnen gebracht? Door aandacht te besteden aan de details! Aan de muren van ons chalet hangen bijvoorbeeld prachtige strandschilderijen waarbij u lekker kunt wegdromen. Daarnaast hebben we de leukste strandaccessoires, zoals authentieke schelpen in mooie potten, verspreid over de gehele woning. Zodat u tijdens uw vakantie op Texel alleen maar wordt omringd door zee en strand!

Een heerlijke vakantie op Texel beleven?
Ziet u een vakantie op Texel in strandstijl wel zitten? Neem gerust contact met ons op om de verhuurmogelijkheden te bespreken. Ons luxe chalet biedt ruimte aan vijf personen.

Houdt u meer van het bos of de duinen dan van het strand? Kijk dan eens of u uw vakantie op Texel in ons boschalet of duinchalet wilt doorbrengen.