Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Welkom in ons prachtige Boschalet!


Ontsnap aan de drukte en geniet van een exclusieve vakantie-ervaring in ons luxe 5-persoons chalet, gelegen aan de rand van chaletpark Bregkoog, tegen het bos aan.


Onze luxe moderne keuken biedt alles wat u nodig heeft om heerlijk te koken. En daarna alles gemakkelijk in de vaatwasser te doen. In de twee comfortabele slaapkamers kunt u zich terugtrekken en genieten van een goede nachtrust. De ouderslaapkamer is uitgerust met een royaal 2-persoons boxspringbed (160x200 cm), terwijl de kinderkamer twee boxspringbedden biedt, waarvan één met een handige hoogslaper.


In de prachtige tuin kunt u zich ontspannen en van de natuurlijke bosrijke omgeving genieten. Daarnaast beschikt u over uw eigen parkeerplaats. Ons Boschalet is volledig rook- en huisdiervrij, zodat u in alle comfort en gezondheid kunt genieten van uw welverdiende vakantie.


Ontdek de schoonheid van de natuur en de luxe van ons Boschalet. Boek vandaag nog uw verblijf en maak u klaar voor een onvergetelijke vakantie te midden van de serene bossen.


Beleef Natuur en Luxe - Ons Prachtige Boschalet op Texel!